VII Desfilada benèfica de Moda Infantil 'Aquí pintamos todos'

CAF Gestión, empresa que dóna suport en la gestió a les entitats sense ànim de lucre organitza el proper 8 de febrer, al Palau de Congressos de Catalunya, la VII Desfilada benèfica de Moda Infantil 'Aquí pintamos todos', per a la qual nens i nenes de diverses entitats es vesteixen de gala per viure la màgia i les sorpreses d’aquesta passarel·la solidària. L’objectiu d’aquesta desfilada és donar a conèixer les entitats que hi participen i les problemàtiques amb què es troben el nens i nenes que tenen diferents discapacitats físiques i mentals, així com recaptar fons per als diferents projectes que desenvolupen aquestes entitats.

Les entitats que participen en aquesta iniciativa són: l’Associació de Familiars i Afectats de Patologies del Creixement (entitat adherida a ECOM), la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, Talita Fundació Privada, la Fundació Adana, l’Associació Catalana de la Síndrome X Fràgil i Adopta.

Firmes de moda com Victorio y Lucchino Junior, Agatha Ruiz de la Prada, Guillermina Baeza, Bóboli, Captain Tortue..., firmes esportives com Benito Sports..., entre altre, col·laboren amb aquesta iniciativa.

El cost de l'entrada a la desfilada és de 10 euros.

Més informació: CAF Gestión, tel. 93 217 32 25.