ECOM imparteix formació a 800 conductors d’autobús de TMB

Avui comencen les classes de formació sobre discapacitat que ECOM impartirà durant dos mesos a 800 conductors d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El departament de Sensibilització d’ECOM durà a terme durant els mesos de febrer i març 45 sessions formatives sobre com ha de ser l’atenció a les persones amb discapacitat adreçada als conductors d’autobusos que circulen per Barcelona per tal que aquests sàpiguen com atendre a les persones d’aquest col·lectiu quan aquests fan ús del transport públic.

La formació que rebran els conductors barrejarà la teoria amb sessions pràctiques per tal de poder reproduir situacions ‘típiques’ amb què es poden trobar en el dia a dia els conductors i poder-los així donar pautes d’actuació i possibles solucions a les problemàtiques. La part teòrica se centrarà bàsicament en presentar cada tipus de discapacitat (visual, física, auditiva...) i quines són les necessitats bàsiques de cada col·lectiu.

TMB, amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei que ofereix, ha contractat a ECOM aquesta primera sessió de formació per a 800 conductors d’autobusos però la voluntat és que en endavant la resta de la plantilla de conductors pugui també anar-se formant en aquest camp.