Torna el programa de respirs Temps Per Tu

Un any més Nexe Fundació, entitat federada a ECOM, col·labora en el programa de respirs TEMPS PER TU, de l’Ajuntament de Barcelona.

Temps Per Tu és un servei per fomentar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies amb infants amb discapacitat. Ofereix a les famílies amb infants de 0 a 4 anys amb alguna discapacitat,la possibilitat de disposar de temps personal mentre els infants participen amb d’altres nens i nenes en activitats lúdiques de qualitat, adequades a les seves necessitats.

L’ activitat es realitzarà de forma quinzenal, els dissabtes de 10 a 13’30h.

Aquest servei és ofert pel Programa de Temps i Qualitat de Vida, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, l’Institut Municipal d’Educació, el Districte de Gràcia i el Districte de Nou Barris. Aquest curs, amplien el servei, i els podreu trobar al districte de Gràcia (a l’EBM Sant Medir) i al districte de Nou Barris (a l’EBM Can Dragó).

Qui estigueu interessats poseu-vos en contacte amb Pris Igea, coordinadora de l’Àrea de Respir i lleure de Nexe al 93 284 64 23 o al mail respirlleure@nexefundacio.org . La inscripció quedarà oberta durant tot el curs mentre quedin places i el preu és públic, amb reduccions en funció de la situació sòcio-econòmica familiar.