L’esportista paralìmpica Gema Hassen-Bey estrena programa a TVE

La 2 de TVE estrena el 15 de març l’espai setmanal de contingut social "El món es mou amb tu", creat i presentat per la trimedallista paralìmpica d’esgrima Gema Hassen-Bey.

Segons va informar l’oficina de premsa d'Hassen-Bey, aquest nou programa, que s’emetrà tots els dilluns al migdia, narrarà, en to positiu, històries de superació de persones amb alguna discapacitat física.

Comptarà amb seccions fixes en les que es proporcionen ajuts tècnics que facilitin la vida diària a persones amb mobilitat reduïda, com "Ho vaig aconseguir", on s’expliquen històries de persones que han tingut una discapacitat i han sortit endavant, sent un model de superació per a altres persones i per a la societat. "El món es mou amb tu" està basat en una idea original de la pròpia Gema Hassen-Bey, i el títol del programa forma part de la lletra de la seva cançó "Sobre rodes", que va llançar al mercat fa uns anys.

Aquest nou espai explica|compta amb la col·laboració especial del col·lectiu artístic Bey Proaction, que, junt amb la col·laboració del cantant d'hip-hop El Chojín, crea la música i l’acció de la capçalera del programa.

Bey Proaction és una iniciativa sorgida des de la Fundació Bey, creada per Gema Hassen-Bey, per apropar els mons de la solidaritat i dels mitjans audiovisuals. El col·lectiu funciona com a companyia artística i esportiva integrada, que imparteix diferents disciplines artístiques, cinema, dansa, música, teatre i televisió.

No és la primera vegada que Gema Hassen-Bey fa televisió. Anteriorment va presentar a Telemadrid "Top Madrid", va participar al costat d'Antxón Urrusolo en "Ningú és perfecte" (TVE) i va intervenir com a artista convidada en"¡Fama! A ballar".

Font: Crònica Social