ECOM, amb altres entitats, farà a Lleida un acte de reconeixement a l’empresa inclusiva

ECOM, juntament amb ACTAS, Federació ACAPPS, AMMFEINA i FSC organitzen aquest divendres, 3 de desembre, a les 18 hores, a la Sala d’Actes del Museu Diocesà de Lleida (c/ Sant Crist, 1 25002 Lleida), la tercera edició de l’Acte de Reconeixement a l’Empresa Inclusiva.

Amb aquest esdeveniment anual, les entitats organitzadores, que treballen en l’àmbit de la inserció laboral, volen fer ressò de la tasca que realitzen per fomentar la incorporació al mercat de treball de les persones amb discapacitat així com la igualtat d’oportunitats.

Aquest acte s’emmarca en el Programa d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball: Programes Laboral per a la Diversitat del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Confirmacions d’assistència:
(Maria Cabré) 93 417 76 67 i actas@actas.cat
(Carme Perpinyà) 973 22 50 40 i info@downlleida.org

PROGRAMA

- Benvinguda.
- Ponència a càrrec de Miguel Ángel Verdugo Alonso, catedràtic de Psicologia de la Discapacitat a la Facultat de Psicologia, Director del Institut Universitari de Integració a la Comunitat (INICO) de la Universitat de Salamanca i referent del Treball amb suport a Espanya.

- Lliurament de reconeixements
Avalen la trajectòria i l’impuls d’experiències empresarials en matèria de polítiques d’igualtat d’oportunitats en el treball en pro de les persones amb discapacitat.

- Refrigeri
Servit a la Cafeteria “Jardí Clos” del mateix museu.