En marxa l’escola d’iniciació esportiva de l’UNES Sant Feliu de Llobregat

El club Unió Esportiva de Sant Feliu de Llobregat (UNES) posa en marxa aquest setembre, un any més, l’escola d’iniciació esportiva que té com a objectiu donar la possibilitat a nens i nenes d’entre 6 i 22 anys amb discapacitat física de conèixer la pràctica del bàsquet en cadira de rodes. La novetat d’aquest any és que l’escola esportiva potenciarà també la pràctica del tenis taula per a persones amb discapacitat física de totes les edats.
L’escola de bàsquet en cadira de rodes, els participants en la qual han de ser capaços d’autopropulsar una cadira de rodes manual amb les seves pròpies mans, realitzarà les sessions d’entrenament els dimarts de 19.30 a 20.30 h en el Palau d’Esports de Sant Feliu de Llobregat. La de tenis taula, també els dimarts entre les 19 i les 21 h, l’Institut d’Educació Secundària Maria Aurèlia Capmany, de Cornellà de Llobregat. El tenis taula s’adreça tant a persones amb discapacitat física usuàries de cadira de rodes o no.
La matrícula per participar en aquestes escoles esportives és de 50 euros (inclou llicència federativa per tal d’estar coberts per la Mutualitat General Esportiva) i la quota mensual per assistència a classes és de 10 euros. Per poder inscriure’s a l’escola, cal ser soci del club UNES i abonar la corresponent quota de soci que és de 10 euros mensuals per als majors de 18 anys i de 5 euros per als menors d’edat.
Les persones interessades en inscriure’s a alguna d’aquestes escoles esportives (bàsquet o tenis taula) cal que truqui al 607 220 201 o enviï un correu electrònic a unessfll@suport.org