Els premis cermi.es’ inclouen Cooperació Internacional i RSE-Discapacitat

Dues noves categories, Cooperació Internacional i Responsabilitat Social Empresarial-Discapacitat, se sumeixin aquest any a la novena edició dels Premis "cermi.es", convocats pel Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (Cermi). Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer la tasca realitzada per la societat en favor dels drets, la participació i la plena ciutadania de les persones amb discapacitat i les seves famílies. El termini de presentació de candidatures conclourà el 31 de juliol de 2010.

La modalitat de Cooperació Internacional premiarà la iniciativa, acció o persona que més hagi contribuït a millorar les condicions de vida i ciutadania de persones amb discapacitat i les seves famílies en nacions diferents a Espanya, a través de projectes de cooperació internacional.

El premi RSE-Discapacidad distingirà a l'empresa, corporació o institució que millors polítiques, iniciatives o accions de responsabilitat social hagi desplegat en l'esfera de la discapacitat.
La resta de categories, com en edicions anteriors, són les d'Inclusió Laboral, Investigació Social i Científica, Acció Social i Cultural, Accessibilitat Universal, Acció en benefici de les Dones amb Discapacitat, Trajectòria Associativa, Institucional, Mitjans|Medis de Comunicació i Millor Acció Autonòmica/Local.

Poden presentar candidatures per als Premis "cermi.es" totes les persones, organitzacions, entitats i institucions que ho desitgin, que hauran de remetre un escrit justificatiu de la candidatura, abans del 31 de juliol de 2010 a la seu del Cermi o per correu electrònic a cermi@crmi.es.

El jurat fallarà els premis en la segona quinzena del mes de setembre de 2010 i fixarà la data de lliurament de premis, que serà entorn del 3 de desembre, Dia Europeu i Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Font: Crònica Social