Oberta la inscripció pel curs de Depenent/a de comerç, logística i disseny d'aparadors organitzat per la Fundació ECOM

Per afavorir la integració laboral de les persones amb discapacitat, la Fundació ECOM ha programat per als propers mesos nous cursos adreçats a aquest col•lectiu. D’octubre a desembre, la Fundació ECOM, dins el programa PIRAMID, subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, oferirà un curs de Depenent/a de comerç, logística i disseny d’aparadors.

Ll’objectiu d’aquest curs és capacitar persones amb discapacitat per al desenvolupament del lloc de treball de depenent/a i formar-les en competències d’atenció al client i per a la realització de tasques d’emmagatzematge i control d’entrades i sortides de mercaderies, cobraments i facturació, a més de disseny d’aparadors. La formació teòrica es complementarà amb la realització de 100 hores de pràctiques en situació real d’atenció en comerços.

Les persones que vulguin realitzar aquest curs cal que tinguin el certificat de discapacitat igual o superior al 33% o resolució d’incapacitat permanent, així com el Certificat d’Escolaritat.

Més informació i inscripcions: Ester Casas o Rosa Bosch. Tel.: 93 451 55 50 i ecasas@ecom.cat.