Auxilia ofereix ensenyament a distància per a persones amb discapacitat física i/o mobilitat reduïda

L’Associació sense ànim de lucre Auxilia, federada a ECOM, ofereix a persones amb discapacitat física i/o amb mobilitat reduïda, o aquelles que per tenir una ubicació geogràfica aïllada o per la manca d’un centre d’ensenyament adaptat, no poden accedir a una formació d’estudis normalitzada, un servei d’ensenyament a distància, que els permet estudiar des del seu propi domicili. Auxilia, és una entitat d’àmbit estatal, i ofereix aquest servei a persones de qualsevol punt de l’Estat.

Auxilia està formada per un nombrós grup de voluntaris (sobretot professors/es) que, coordinats des de la seu d’Auxilia Barcelona, atenen les necessitats formatives. Els materials d’estudi els facilita Auxilia, tant a l’usuari/a com als professorat. La comunicació entre els alumnes i els professors es realitza via correu postal o bé de correu electrònic, en els casos que els usuaris en disposin.

El ventall de l’oferta formativa va des d’estudis bàsics, ESO, Batxillerat, fins a accés a la Universitat, idiomes, comptabilitat, infermeria, dibuix, etc.

Les persones interessades en aquest servei poden adreçar-se a Auxilia Barcelona.

Dades de contacte:

Auxilia-Ensenyament a Distància
c/Anglí, 50, 2n pis, 08017 Barcelona
Tel.: 93 204 75 02
A/e: auxilia200@hotmail.com