L'Ajuntament de Barcelona aprova el PAM 2012-2015, el full de ruta de la ciutat pels propers quatre anys

El Plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona, en data 5 d'octubre, ha aprovat definitivament el Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2012-2015. El PAM és l’instrument de planificació de l’activitat municipal durant els quatre anys de mandat. El document, que s’ha aprovat dins del Marc Estratègic 2012-2015, vol ser el full de ruta de la ciutat on s’estableix una direcció, una destinació final i en el qual es proposen un seguit d’actuacions per arribar-hi.

Fruit d’un procés de participació que la Federació ECOM va dur a terme amb les entitats federades de la ciutat, es va elaborar un document de propostes al document base per a la formulació del PAM 2012-2015.

De bon grat, hem comprovat que durant tot el document definitiu molts dels objectius que es contemplen fan referència a millores en matèria d’accessibilitat i qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

ECOM ha participat en els grups de treball que el Consell de Ciutat de l’Ajuntament va organitzar amb l’objectiu d’elaborar un dictamen conjunt amb les entitats de la ciutat. En aquest dictamen es van incorporar algunes de les nostres propostes. No obstant, vam creure important fer arribar a l’Ajuntament un document específic amb les aportacions de les entitats d’ECOM.

En la part restringida de la web, trobareu la següent documentació:

. Propostes de les entitats federades al document base per a la formulació del PAM 2012-2015 (lliurades a l'Ajuntament).
. Document explicatiu del procés que hem dut a terme en l'elaboració del PAM (s'assenyalen els objectius que treballen concretament la millora de les persones amb discapacitat, recollits en el PAM).