ECOM col·labora amb el Grup SIFU oferint tallers de sensibilització al Centre Gran Via 2

La Fundació Grup SIFU va inaugurar el passat 2 de juny al Centre Gran Via 2 de L’Hospitalet de Llobregat l’exposició ‘Di Capacidad’, que té l’objectiu de sensibilitzar i aproximar les discapacitats físiques, mentals, sensorials i intel·lectuals a la societat. Aquesta mostra, que es pot visitar fins el 18 de juny, està acompanya per tallers participatius, alguns dels quals són oferts per ECOM.
‘Di Capacidad’ és una exposició itinerant que es presenta per primer cop a l’Estat espanyol i que pretén apropar la realitat del dia a dia de les persones amb discapacitat, mostrant les barreres i limitacions amb què es troben.
La mostra compta amb tres espais: Zona Discapacitat, amb una exposició fotogràfica i informativa amb quatre seccions (discapacitat física, sensorial, intel•lectual i mental); Zona Capacitats, amb visuals sobre mesures de protecció, inserció laboral i com tractar la discapacitat; i la Zona Tallers.
ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ
A més de l’exposició, la Fundació Grup SIFU ha preparat una sèrie de tallers pràctics oberts al públic en general. Així, per exemple, es pot aprendre a llegir i escriure en Braille, assistir a sessions de conta-contes amb llenguatge de signes o participar en un circuit de cadires de rodes, que serà ofert per ECOM.
Aquests tallers tindran lloc els divendres (10 i 17 de juny) a la tarda i els dissabtes (11 i 18 de juny) durant tot el dia.
El dissabte 11 de juny es podrà també gaudir d’un partit de bàsquet en cadira de rodes, que es disputarà a la terrassa del Centre Gran Via 2.