Implica't

ECOM som una organització, amb una trajectòria de més de 40 anys, impulsada per persones amb discapacitat física que treballem, a través del nostre empoderament i la nostra participació, per aconseguir millores en la nostra qualitat de vida i assolir la igualtat d’oportunitats i la nostra plena inclusió social.

La nostra activitat es finança gràcies principalment a la col·laboració de les Administracions Públiques i també d’algunes empreses i/o organitzacions i persones individuals que, conscienciades sobre la desigualtat d’oportunitats a què hem de fer front les persones amb discapacitat -i el risc d’exclusió social que això comporta-, col·laboren amb els nostres projectes i serveis.

Algunes de les col·laboracions d’empreses i organitzacions també responen a l’obligació legal, per a les que tenen 50 o més treballadors/es, en el que es refereix a la contractació de persones amb discapacitat.

ECOM estem oberts a tot tipus de col·laboració, individual o col·lectiva, que pugui contribuir a millorar la tasca que desenvolupem en benefici de les persones amb discapacitat física.

Si voleu contribuir amb ECOM i les persones amb discapacitat física, accediu a l’opció que més s’adeqüi al vostre perfil i trobareu les diferents maneres de fer-ho.