La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posa en marxa un butlletí electrònic

El proper dimarts 8 de juny, sortirà a la llum un nou butlletí electrònic editat per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual en forma part la Confederació ECOM Catalunya. Aquesta nova eina de comunicació, que s’emetrà el segon dimarts de cada mes, comptarà amb una editorial, diverses notícies d’actualitat de la Taula i del sector, l’agenda d’actes i convocatòries de finançament per a les entitats, amb la possibilitat d’incloure-hi monogràfics en casos puntuals.

L’objectiu d’aquest butlletí és incrementar la visibilitat de la tasca i posicionament de la Taula, fer d’altaveu de les activitats de les entitats sòcies i consolidar el seu paper com a referent del sector a Catalunya.

La Taula distribuirà aquest butlletí a les entitats del Tercer Sector Social, a més de tècnics de les administracions públiques i altres agents socials. La subscripció, però, estarà oberta a tothom i es podrà formalitzar a través del web de la Taula, www.tercersector.cat.

Inicialment el butlletí serà en català però està previst que estigui disponible en castellà a partir de l’octubre vinent.