ECOM commemora juntament amb el COCARMI el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Ahir a la tarda, ECOM es va sumar a l’acte que el COCARMI (Comitè Català de Representants de la Discapacitat), entitat de què forma part, va organitzar en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
L’acte va consistir en una acció simbòlica i reivindicativa que tenia l’objectiu de mostrar la ‘situació límit’ en què es troben les persones amb discapacitat a causa de les retallades dels últims anys en les polítiques socials. Concretament va consistir en un grup de persones amb discapacitat que van transportar un flotador de grans dimensions, amb la inscripció SOSDiscapacitat, des de la Plaça Catalunya de Barcelona fins a la seu del departament d’Economia i Coneixement, a la Rambla de Catalunya.
Un cop allà, una delegació de la institució es va entrevistar durant més de mitja hora amb el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, per expressar-li la seva preocupació per les retallades que en els últims anys han patit els diferents àmbits de la discapacitat i que poden abocar milers d’afectats i les seves famílies a la pobresa i l’exclusió.
L’acte va acabar amb la lectura d’un Manifest per part del vicepresident del COCARMI, Antonio Guillén, també president d’ECOM.