Premis a la inserció laboral Josep M. Piñol 2011

La Fundació Acció Solidària contra l'Atur, convoca la catorzena edició els premis a la inserció laboral Josep M. Piñol, amb la finalitat de reconèixer la innovació i la trajectòria institucional d’una entitat, a favor de la inserció laboral de persones i col•lectius en situació d’exclusió sociolaboral. Les candidatures per a aquests premis, que té una dotació de 10.000 €, es poden presentar fins el 30 de setembre.
El premi es divideix en dues categories:
1) Premi a la millor iniciativa innovadora de lluita contra l’atur: reconeixement de l’esforç en la recerca de noves formes de treballar contra l’atur. Beneficiaris: Entitats, empreses d’inserció o altres iniciatives col•lectives d’autoocupació.
2) Premi a la trajectòria en la lluita en favor de la inserció laboral: reconeixement de l’esforç perseverant d’aquelles entitats que de fa temps han assumit com a missió pròpia la lluita contra l’exclusió de persones i col•lectius amb especials dificultats per accedir al món laboral. Beneficiaris: Entitats sense afany de lucre, empreses d’inserció o altres iniciatives col•lectives d’autoocupació que tinguin més de 5 anys de trajectòria efectiva en favor de la inclusió laboral de persones i col•lectius en situació o risc d’exclusió laboral.
El lliurament dels premis es farà el 28 de novembre al Palau de la Generalitat.