ADFO i Fundació Areté col·laboren per crear una Taula de Cultiu Adaptada

ADFO (Associació Disminuïts Físics d’Osona) i Fundació Areté han unit esforços per crear la primera taula de cultiu adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.
Fundació Areté, a través del Centre Especial de Treball Areté (CET Areté), estan especialitzats en la fabricació de productes de fusta recuperada destinats a l’horticultura ecològica i la jardineria. El principal objectiu és promoure la inserció laboral de persones amb malaltia mental, facilitant el seu creixement individual i la millora de la seva qualitat de vida i del seu desenvolupament en l’àmbit social. L'altre objectiu és contribuir a la gestió ambiental sostenible i responsable mitjançant el reciclatge de fusta.
ADFO ha realitzat assessorament als tècnics del CET Areté per tal d’aconseguir que la taula de cultiu que construeixen al centre, disposi dels mecanismes necessaris per a poder ser accessible per a les persones amb mobilitat reduïda. La taula, que conserva el Mètode de Gaspar Caballero de Segòvia, conté un sistema de graduació d’alçada per tal de permetre personalitzar en funció de l’alçada i la mobilitat de cada persona.