L’AVAN fa un calendari solidari amb participació d’escoles bressol

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha elaborat per tercer any consecutiu un calendari solidari. Enguany han estat els nens i nenes de diferents escoles bressol de la ciutat de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Sant Cugat del Vallès els protagonistes de les 12 imatges del calendari. Així, l’AVAN ha volgut compartir i contagiar-se de l’alegria i la innocència dels més petits.

A diferència de l’any passat, aquest any l’AVAN ha fet 3 calendaris diferents. El primer és el que s’ha fet amb la participació d’escoles bressol de Sabadell, Sant Quirze i Sant Cugat. Concretament hi ha participat les següents escoles: Escola bressol Cau Catau, Jardí d’ infància Sol Solet, Escola bressol El Tren de Sant Nicolau, Escola bressol Kid’s House, CEIF El Vapor Buixeda Nou, La llar d’ infants Claret, Escola bressol Petit Príncep, Llar d’infants Els Petits Gegants, CEIF Arrahona, Jardí d’ infants l’Alba, Llar d’infants l’Esclop i Llar d’infants el Barrufet. Els altres dos calendaris s’han fet als mercats de les ciutats de Terrassa, Castellar del Vallès i Rubí.

Amb els beneficis que s’obtinguin de la venda d’aquests calendaris, que valen 5€, es pretén contribuir a tirar endavant amb els projectes i beques que ofereix l’entitat.

Els calendaris, estaran a la venda a les seus de l’AVAN i a taules informatives que el grup de voluntaris de l’AVAN Sabadell han preparat pels següents dies, durant el matí. Aquest mes de desembre les podeu trobar als voltants del Mercat de la Creu Alta, el 4 de desembre, i, per últim, el dia 15 de desembre al matí a la Plaça Dr. Robert de Sabadell.