ASPID engega un projecte per elaborar una Guia de camins i senders naturals accessibles

El passat divendres 17 de juliol, l’Associació de Paraplègics de Lleida (ASPID) va posar en marxa un projecte per elaborar una Guia de camins i senders naturals accessibles a la província de Lleida. Per a aquest projecte compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Lleida.

ASPID ha creat un grup de socis de l’entitat que poc a poc anirà recorrent el territori lleidatà amb l’objectiu de detectar i descriure rutes que siguin accessibles per finalment recollir-les totes en una guia. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la creació de noves eines i recursos que potenciïn la pràctica d’activitats d’oci i temps lliure per part de les persones amb discapacitat.

El passat 17 de juliol, un primer grup format per cinc socis, acompanyats pel president del Centre Excursionista de Lleida, van realitzar les dues primeres rutes per la ciutat de Lleida i rodalies. En tot moment, els va acompanyar el vehicle adaptat d’ASPID, que feia de ‘cotxe escombra’ per si en algun moment sorgia alguna incidència.