El Departament de Benestar Social i Família convoca les subvencions per a entitats 2014

El Departament de Benestar Social i Família ha obert la convocatòria de subvencions per a entitats que desenvolupin activitats i projectes en diferents àmbits que són matèria del Departament. Les entitats intessades podeu presentar les sol·licituds fins el 20 de març d'enguany.

Es poden optar a les línies de subvencions per a activitats i projectes d'entitats en els àmbits de família, infància i adolescència, joventut, immigració, serveis socials, LGTB i civisme, participació ciutadana i de promoció del voluntariat.

Pel que fa a les línies de subvencions que es convoquen, són les següents:

. Subvencions a entitats per a activitats i projectes de caràcter cívic, de participació ciutadana i de promoció del voluntariat.

. Subvencions a entitats per al manteniment de programes de serveis socials.

. Subvencions a entitats per a programes i activitats d'integració social de persones estrangeres immigrades i catalanes retornades.

. Subvencions a entitats per a programes en matèria de família i de lluita contra els maltractaments, la violència masclista i la violència familiar i de promoció de la gent gran activa.

. Subvencions a entitats per a programes en matèria d’infància i adolescència.

. Subvencions a les associacions juvenils i entitats que ofereixen serveis a la joventut.

. Subvencions a entitats per a programes per al col·lectiu lesbià, gai, transsexual i bisexual.

Us adjuntem les corresponents bases i la convocatòria, així com l'enllaç on us podreu descarregar els formularis de sol·licitud.