El Saló de l’Automòbil programa la jornada ‘En el vehicle adaptat per a conducció i transport a tercera persona’

El proper 15 de maig, en el marc del Saló de l’Automòbil de Barcelona, tindrà lloc la jornada ‘En el vehicle adaptat per a conducció i transport a tercera persona’, que, sota l’organització de la Industrial del Minusválido S.A. i Guidosimplex, presentarà en diferents ponències les novetats respecte a temes com l’evolució de les adaptacions als vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, l’avenç de la medicina en el món de les persones amb discapacitat així com sobre els ajuts econòmics adreçats a aquest col·lectiu. Les ponències tindran lloc a l’Hotel Catalònia Plaza Barcelona (Plaça d’Espanya, 6).

PONÈNCIES

10.30 – 11.00 h.
‘L’evolució de la medicina i l’autonomia en la conducció’, a càrrec del Dr. Enric Portell Soldevila, metge de l’Institut Guttmann de Badalona.

11.00 - 11.30 h.
‘Ajuts econòmics PUA’, amb Teresa Elorduy, terapeuta ocupacional del SIRIUS (Centre per l’Autonomia Personal de la Generalitat de Catalunya).

11.30 – 12.00 h.
‘Rehabilitació i autonomia’, amb el Dr. M.A. González Viejo, metge de l’Hospital de la Vall d’Hebró de Barcelona.

12.00 h. Pausa – Cafè.

12.30 – 13.00 h.
‘Accessibilitat en el transport adaptat a tercera persona’, a càrrec de Joan Dols Ruiz, professor enginyer de la Universitat Politècnica de València.

13.00 – 13.30 h.
‘Evolució dels comandaments de conducció’, amb Albert Llovera Massana, pilot de rallyes amb paraplègia.

13.30 – 13.45 h.
Precs i preguntes.

Les persones interessades en assistir a aquesta jornada cal que confirmin la seva assistència trucant al 93 594 20 66 o bé per correu electrònic a mandos@im-guidosimplex.com.