Col·labora amb ECOM a través de www.migranodearena.org

Coneixeu el portal www.migranodearena.org? Es tracta d’un portal d’internet, impulsat per la Fundació Real Dreams (FRD), a través del qual les persones poden fer microdonacions a projectes d’Entitats No Lucratives per ajudar-los a impulsar els seus projectes. ECOM té publicat a www.migranodearena.org un projecte per recaptar diners per renovar el parc de cadires de rodes de què disposa la nostra entitat. La col•laboració és molt senzilla, només heu d’entrar al portal i fer l’aportació econòmica que vulgueu.

ECOM compta actualment amb un parc de cadires de rodes molt reduït i molt envellit. Com sabeu, a ECOM prestem gratuïtament cadires de rodes a persones que ocasionalment la poden necessitar: persones que tenen un accident o alguna malaltia i que necessiten una cadira durant un temps; persones usuàries de cadira de rodes que han de dur la seva cadira a reparar i que en necessiten una altra temporalment... A banda d’això, el nostre parc de cadires de rodes ens permet també dur a terme activitats de sensibilització sobre discapacitat física, com circuits de cadires de rodes perquè les persones que no tenen discapacitat puguin posar-se al lloc d’una persona que sí en té i experimentar i conèixer les dificultats i limitacions que té una persona amb discapacitat. Una manera pràctica d’entendre altres realitats i d’estimular la solidaritat cap a l’altre!

Ja ho sabeu, si voleu col·laborar amb el nostre projecte, i ajudar-nos a que puguem continuar amb la nostra activitat, només cal que entreu a www.migranodearena.org i feu l’aportació econòmica que vulgueu al nostre projecte.

Comptem amb la vostra solidaritat!