El programa “Societat Limitada” de Punt 6 ràdio farà un especial solidari sobre el poble d'Haití

L’emissora Punt 6 ràdio en el programa radiofònic sobre el món de la discapacitat "Societat Limitada", farà una edició especial en Solidaritat amb el poble d'Haití, el proper dijous vinent 25 de febrer, entre les 19 i 20 hores. Programa coproduït entre Acció Cívica Antibarreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS), entitat federada a Ecom i amb la col•laboració de l'Associació Síndrome de Down de Tarragona.
Durant prop d’una hora en el programa sentirem testimonis de l’ONG Unitat Canina K-9 de Creixell així com també d’altres organitzacions no governamentals i de la Regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Reus, Pilar Pérez.
Degut a la magnitud de la catàstrofe així com a les deficients condicions sanitàries, es preveu que milers de persones quedaran de forma irreversible en situació de discapacitat i tindran serioses dificultats per inserir-se en la societat haitiana en unes mínimes condicions de normalitat.
Des de “Societat Limitada” et conviden a ser solidaris (individualment o com a entitat) amb aquesta iniciativa fent les vostres aportacions econòmiques al següent compte bancari de K-9 Creixell : 2073 – 0119 – 67 – 0110194941
A la vegada es poden també enviar missatges de suport a la iniciativa pel programa al correu : societat.limitada@gmail.com .
Per a més informació : 977-773644 o 664-519406