Escola, mercat laboral, societat... per a tothom!

La Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf i la Coordinadora d’entitats, centres, ciutadans i ciutadanes per una Societat Inclusiva a la comarca del Garraf organitzen la 9a Festa per una Societat Inclusiva.

Es tracta d'un acte lúdic i alegre a través del qual es vol contribuir a sensibilitzar l’opinió pública sobre els beneficis que ens aporta a tots i totes la inclusió social dels infants i joves amb discapacitat, independentment de quina sigui la tipologia de la seva discapacitat i el seu grau d’afectació.
És una festa amb tallers, espais de jocs per a petits i grans, circuits de cadires de rodes, circuits amb els ulls embenats i bastons per a invidents, actuacions musicals, activitats esportives, actuacions de les quatre Colles Castelleres de la comarca i moltes altres activitats amb les qual es vol arribar a tothom sense importar l’edat: petits, joves i grans.

"Encara és necessari explicar que les persones amb discapacitat són, abans que res, persones, amb capacitats i no solament discapacitats"; "Perquè és l'únic sector d'alumnes del qual encara es posa en dubte si han d'accedir o no a l'ensenyament ordinari"... són dues de les respostes al per què de la festa que s'exposen al full explicatiu. La comarca, s'explica, és rica en experiències que han demostrat que la inclusió dels menors amb discapacitat aporta beneficis a tothom; així com té riquesa també en iniciatives d'inserció laboral de persones amb discapacitat al mercat ordinari de treball.

- Dissabte 12 de maig a les 17h
- Lloc: Passeig de la Ribera (a l’alçada del c/ Espanya, antiga Font de la Sirena). Sitges

Si voleu participar al Cercavila, veniu a les 16,30 hores al Cap de la Vila!