ECOM secunda la crida de la Taula de la Democràcia

COM A RESPOSTA A LA GREU VULNERACIÓ DE DRETS I LLIBERATS DURANT L’1-O I EN REBUIG DE L’ÚS DE LA VIOLÈNCIA, ECOM S’HA CONCENTRAT AVUI DAVANT LA SEVA SEU I DEMÀ SECUNDARÀ L’ATURADA DE PAÍS
Com a entitat representada a la Taula per la Democràcia, ECOM compartim la condemna pública que ha fet aquesta plataforma de la violència exercida ahir per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.
També som del parer que les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar ahir en els col•legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. Així com constatem també la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.
Per tot això, donem el nostre suport a la crida que la Taula de la Democràcia ha fet al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.
Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia d’ahir, ECOM ens sumem a les iniciatives convocades des de la Taula de la Democràcia: avui dia 2, a la concentració davant la nostra seu a les 12 hores; i demà dia 3, a l’aturada de país.
Com ja ha fet la Taula de la Democràcia demanem al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa que facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.
Volem també manifestar la nostra solidaritat i afecte a totes les persones ferides i desitgem que es recuperin ben aviat.
ECOM està representada a la Taula de la Democràcia com a entitat membre de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de La Confederació i del Consell d’Associacions de Barcelona. Avui també, hem demanat l’adhesió particular per a la nostra organització.