Dansa integrada en el Dia Internacional de la Dansa

El proper dijous, 29 d’abril, se celebra el Dia Internacional de la Dansa. En motiu d’aquesta commemoració, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya ha convocat una acció oberta a tothom amb l’objectiu de fer visible aquesta disciplina artística. Enguany aquesta cita girarà entorn a la dansa integrada, amb la participació de persones amb discapacitat física, psíquica i/o sensorial.

L'acció comptarà amb la música en directe del reconegut pianista Carles Santos, i amb la direcció artísticadels coreògrafs Toni Mira (Premi Ciutat de Barcelona 2009) i Clàudia Moreso, de la cia. Nats Nus. Lacoreografia serà molt senzilla, tothom la podrà ballar: ballarins i no ballarins, grans i petits,..., i es farà en base a Bujaraloz by Night de Carles Santos.

Es durà a terme a l'últim tram de les Rambles de les Flors de Barcelona (davant de l' Arts Santa Mònica), i tindrà una durada aproximada de 10 minuts, a partir de les13:30 h.

Després de l'acció Jannick Niort (professora de dansa i directora d ela Fundacio Psico-Art de Catalunya) farà la lectura del missatge del Dia Internacional de la Dansa.

L'acció i la lectura del missatge es podran veure en directe a través de www.dansacat.org.