L’Auditori de Barcelona organitza la 3a Jornada de l’Auditori Apropa

L’Auditori celebrarà el programa social d’assistència a concerts, que s’adrecen al públic en general. El dijous dia 12 de novembre, a les 9h a 13h i tindrà lloc en l’Auditori en la sala 2, que està en el carrer Lepant, 150.

El programa serà el següent:

9h. Obertura de portes, rebuda

9.30h. Benvinguda Institucional
L’Im. Ricard Gomà i Carmona, Tinent d’Alcalde d’Acció Social i Ciuta dania de l’Ajuntament de Barcelona. Carolina Homar i Cruz, directora general de l’ICASS del Dept. d’ Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Joaquin de Nadal, president de l’Auditori. Joan Oller, director general de l’Auditori.

9.45h. Conferència
“La música és una acció, no un objecte”, a càrrec de Josep Maria Fericgla, doctor en antropologia cultural, investigador especialista en etnomusicologia i etnopsicologia.

10.35h. Presentació Materials Audivisuals educactius per l’Auditori
Assumpció Malagarriga, directora del Servei Educatiu de l’Auditori.

10.45h. Actuació de TIRABOL. Música diversa amb gent especial

11h. Pausa-cafè, per gentilesa de Paradis Group

11.30h. Presentació d’iniciatives de treball amb la música a centres socials
“Mobilitat i Comunicació fent música”, Musicoterapia per a persones amb paràlisis cerebral. Centre de Teràpia Ocupacional ASPACE. Josep Maurí Canet, director i Catherine Clancy, musicoterapeuta.
“Els tallers de música als centres penitenciaris”. A càrrec dels monitors de música: Castor Bordes (CP Brians), Fina Bernal (CP Ponent), Rosó Morales (CP Brians 2).
“Música i arts escèniques: eines de comunicació i convivència”. Xamfrà, centre de música i escena. Ester Bonal, directora i professora de música.

13h. Finalització

La reserva ha de ser abans del 6 de novembre, els centres inscrits, ho poden fer en la web, www.auditori.cat/apropa i els altres envieu mail a apropa@audiroti.cat. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat.