El CJB ofereix sessions informatives sobre aspectes legals, fiscals i comptables adreçades a les entitats

Demà, 9 d’octubre, s’engega el cicle de sessions informatives sobre aspectes legals, fiscals i comptables de la gestió administrativa que el Consell de Joventut de Barcelona oferirà al llarg d’aquest mes d’octubre. Les sessions tenen per objectiu donar a conèixer els tràmits que han de fer les entitats per complir amb les respectives normatives vigents.
El cicle començarà amb la sessió ‘Comptabilitat aplicada a les entitats’, que tindrà lloc de les 19.30 a les 21 hores, a la Sala Polivalent de l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190, de Barcelona). La resta de sessions es realitzaran en el mateix lloc i en la mateixa franja horària.
En la segona sessió del cicle, que serà el proper 16 d’octubre es tractaran ‘Fiscalitat: Les obligacions fiscals de les entitats’, i l’última sessió, el 23 d’octubre, la ‘Legalitat: L’ús de l’espai públic a Barcelona’.
Totes les sessions són gratuïtes i us hi podeu inscriure a través de la pàgina web del Consell de Joventut de Barcelona o bé trucant al 93 265 52 17.