‘Pedala i parla’, una activitat per promoure l’ús de la bicicleta, en què les cadires de rodes també hi estan convidades

Reus acull fins el 31 de març, coincidint amb l’arribada de la primavera, una nova edició del Reus Pedala, que inclou un seguit d’activitats que giren entorn de la bicicleta amb l’objectiu de promoure’n el seu ús. Enguany, aquest acte, que és organitzat per Bicicamp, la Coordinadora d’usuaris i entitats de la Bicicleta, vol solidaritzar-se amb el col•lectiu de persones usuàries de cadires de rodes, i el proper 28 de març, a les 19.45 h, duran a terme l’activitat ‘Pedala i parla. Ciutat ciclable, ciutat accessible’.
Aquesta activitat del dia 28 de març començarà a les 19 hores a Reus, amb un recorregut urbà en bicicleta, des de la Plaça llibertat fins a la Plaça Mercadal. Arribats aquí, els ciclistes abandonaran la bicicleta i la substituiran per una cadira de rodes, per tal de poder fer un recorregut i experimentar les dificultats amb què es troben les persones amb discapacitat. Aquest recorregut finalitzarà al Cafè Teatre Bravium on es durà a terme el col•loqui ‘Ciutat ciclable, ciutat accessible’, en què es vol propiciar l’intercanvi de punts de vista, inquietuds i esperances.
Aquest col•loqui vol ajudar a comprendre les dificultats i les potencialitats de la bicicleta, repensar l’accessibilitat de la ciutat i replantejar espais i rutes de circulació. En definitiva, avançar cap a una ciutat més ciclable, una ciutat més accessible.

Els organitzadors de l’acte, agrairan la confirmació de les persones usuàries de rodes que vulguin participar en aquesta activitat, enviant un correu a: infobicicamp@gmail.com.