La Fundació ECOM signa un conveni per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat al polígon Riera del Molí

La Fundació ECOM, l’Obra Social ‘La Caixa’, la Fundació PIMEC, l’Ajuntament de Molins de Rei i l’Associació d’Empresaris Riera del Molí van signar el passat 8 de juliol un conveni de col·laboració per afavorir la incorporació de persones amb discapacitat i risc d’exclusió en el món laboral. Aquest acord es va formalitzar en un acte a l’Ajuntament de Molins de Rei amb la presència de representants de totes les institucions i presidit per l’alcalde de la localitat, Joan Ramon Casals.

D’acord amb aquest conveni, la Fundació ECOM, com a entitat col•laboradora del programa INCORPORA de l’Obra Social ‘La Caixa’, realitzarà a través del Servei d’Integració Laboral que té a Molins de Rei des de fa 17 anys (SIL Baix Llobregat) accions orientades a la inserció laboral de les persones amb risc d’exclusió, entre elles, persones amb discapacitat, prioritzant la contractació d’aturats de Molins de Rei. Com estableix el conveni, el SIL Baix Llobregat contactarà amb les empreses del polígon Riera del Molí d’aquesta localitat per promoure la seva Responsabilitat Empresarial i la contractació d’aquest perfil de població.

El programa INCORPORA compta amb una xarxa de 283 entitats adherides i una base de dades de 17.000 empreses col·laboradores, gràcies a les quals s’han aconseguit fins el moment més de 40.000 insercions laborals de persones en risc d’exclusió social.