ECOM comparteix el seu coneixement i experiència amb entitats i el sector

Asprodes Feaps Salamanca ha visitat ECOM per conèixer l’entitat i sobretot conèixer com es gestiona des d’ECOM el servei d’Assistència Personal.

Asprodes FEAPS Salamanca tenen un projecte de vida independent en l’àmbit rural per a persones amb discapacitat i s’estan introduïnt en aquest servei; estan introduint la figura d’AP a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. Asprodes ha rebut el premi innovació de la Fundació la Caixa.

A la comunitat de Castilla i Lleó està prenent força i s’està impulsant el tema de l’Assistència Personal. ECOM, des de l’àrea de Vida Independent, està participant en diverses jornades que s’han celebrat a Valladolid, on està aportant els coneixements i experiència adquirits en els anys que fa que ECOM gestiona el Servei d’Assistent Personal.

En aquest sentit, la propera ocasió en què ECOM exposarà el seu model de gestió serà a Valladolid el dia 26 d'abril, a la jornada "L'assistència personal: la gestió del servei", organitzada per PREDIF, a la qual assistirà Jason Galarraga, coordinador del Servei d'Assistència Personal de Barcelona.