RSE en la pràctica: Presentació del certificat DisCert

Fundación Innovalia Tercer Sector i la Generalitat de Catalunya organitzen el proper dijous, 22 de març, la jornada “RSE i Discapacitat: El certificat DisCert com eina de gestió” en el marc de Jornades de promoció de polítiques d’integració sòciolaboral.
Podeu consultar el programa a l’enllaç que trobeu en aquesta página.

El Certificado DisCert, del qual podeu tenir més informació a l’enllaç al PDF que us escrivim en aquesta página, és el primer certificat europeu que reconeix no només les empreses que compleixen amb la llei en materia de contractació de persones amb discapacitat, sinó que va més enllà i reconeix el compromís de cada emresa com sistema d’excel·lència: reconeix empreses –públiques i privades- compromeses amb les persones amb discapacitat; puntua mitjançant un sistema objectiu, independent i verificat externament; permet integrar i millorar l’excel·lència de l’empresa.

Dijous, 22 de març
De 10 a 12.30 hores
A CaixaFòrum Barcelona, Avda. Marqués Comillas, 6
L’entrada és gratuïta. Places limitades. Cal inscriure’s prèviament utilitzant l’enllaç http://eventuo.com/event/gr8LxKtohaY/new-attendee (copieu i enganxeu a la barra de cerca); al correu info@discert.org; o al telèfon 902 885 887