La Revista ESCLAT rep el Premi Civisme 2010 als Mitjans de Comunicació per un article sobre dona i discapacitat

La XVI edició dels Premis Civisme 2010 als Mitjans de Comunicació ha premiat en l’edició d’enguany l’article ‘Dona i discapacitat. Doble discriminació, doble invisibilitat’, publicat a la revista ESCLAT (de l’associació federada a ECOM, ESCLAT) número 56 (tardor 2010).

El lliurament d’aquest premi va tenir lloc el 24 de maig a l’auditori del Palau de la Generalitat, amb la presència de Josep Lluis Cleries, conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya , i Violant Cervera, directora general d’Acció Cívica i Comunitària. Per part d’ESCLAT va recollir el premi Oti Roman, fundadora de la revista ESCLAT, i Lola de la Fuente, directora d’aquesta entitat.

Els Premis Civisme són convocats per la Generalitat de Catalunya, Departament de Governació i Administracions Públiques, i són uns guardons que tenen com a objectiu promoure el civisme i potenciar tots aquells comportaments fonamentats en la tolerància, l’educació, la cultura, la urbanitat, el progrés, l’amabilitat, la ciutadania, el patriotisme i tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència entre les persones i el respecte per a la llibertat individual i col·lectiva.