'L’alimentació en la discapacitat i la dependència. Més enllà d’alimentar-nos', conferència a DIXIT Vic

Quines dificultats poden trobar-se les persones amb greu nivell de dependència en la ingesta d’aliments? Quines estratègies poden facilitar el seu procés d’alimentació? Aquestes són algunes de les preguntes que abordarà Dolors Batista, infermera i responsable de l’Àrea de Salut del Consorci Sant Gregori, en la seva conferència, que organitza DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials, el 31 de maig.

Batista, amb una llarga experiència en l’atenció a la discapacitat intel·lectual, parlarà de la importància de l’alimentació, de com es pot millorar la ingesta d’aliments en persones amb discapacitat i del projecte que s’està duent a terme a l’entitat on treballa, tot fent èmfasi en els resultats obtinguts i en aquells aspectes d’aplicació als col·lectius amb dependència.

La conferència tindrà lloc a les 17 hores i per assistir-hi cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.vic@uvic.cat o bé tot trucant al 93 881 55 24.

Data: 31 de maig del 2012
Hora: 17 hores
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. Carrer Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia