Servei d’Assessorament i Consultes

Us cal informació o orientació?

ECOM oferim a les persones amb discapacitat física assessorament i informació per a la cerca de recursos i suports que us facilitin la vostra inclusió a la societat, la vostra autonomia personal i que us permetin millorar la vostra qualitat de vida i viure en igualtat d’oportunitats.

També tenim a la vostra disposició una Guia de Recursos per a la Discapacitat de la província de Barcelona, permanentment actualitzada, que aglutina informació sobre els principals recursos orientats a les persones amb discapacitat física en l'àmbit provincial de Barcelona.

D'altra banda, estem també al vostre servei per a consultes relatives a casos de discriminació per raó de discapacitat o vulneració de drets. Per a aquest àmbit comptem amb la col·laboració del Col·lectiu Ronda, cooperativa d’advocats i advocades especialistes en assessoria jurídica, laboral, fiscal, econòmica i social.

Les mans d'una noia escrivint a l'ordinador

Voleu fer-nos arribar alguna consulta?

Contacte

FEDERACIÓ ECOM i FUNDACIÓ PRIVADA ECOM com Co-responsables del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-ho a lcarrillo@ecom.cat. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.