La Taula organitza sessions de formació i debat per a entitats socials, en motiu de les Eleccions Europees del 25 de maig

Dins del conjunt d’actuacions que la Taula del Tercer Sector ha programat amb motiu de les Eleccions al Parlament Europeu del proper 25 de maig, hi ha prevista l’organització de tres sessions de formació i debat sobre qüestions d’especial interès per a les entitats socials. Aquestes sessions es faran a l’Auditori de la seu de la Taula del Tercer Sector (Rocafort 242 bis, Barcelona), tres dimecres consecutius abans de les eleccions.

Les sessions programades són les següents:

7 DE MAIG: Llums i Ombres del Moment Actual de la Construcció de l'Europa Social, a càrrec de Joan Majó, enginyer i exministre.

14 DE MAIG: Destinació del 20% de Fons Estructurals 2014-2020 per a la lluita contra la pobresa, amb Sali Gutin, vicepresidenta de la Xarxa Europea de lluita contra la Pobresa a Espanya.

21 DE MAIG. Noves oportunitats de Fons Europeus per al finançament de projectes del Tercer Sector Social, a càrrec d’Isidre Sala, gerent de contractació pública internacional d'ACCIÓ.

Per assistir a aquestes sessions cal inscripció prèvia, a través del web de La Taula: www.tercersector.cat