Discapacitat i dependència tenen el seu espai en la ràdio d'abast estatal

Ens fem ressò del programa de ràdio "Escaleras de la Dependencia", de difusió estatal, dedicat en exclusiva al món de la discapacitat, la dependència i al de la professió i empresa del sector. S'emet els diumenges, de 21,30 a 22,30 hores, en ràdio Inter.

En l'edició del dia 22 d'abril es dedicarà una part del programa a l'Esclerosi Múltiple, amb la participació de dues persones que explicaran la seva experiència.
En el mateix, a més, tractarà la importància de la conscienciació social davant les dificultats de les persones amb malaltia mental que passen per la presó, sobretot en temps de crisi.

D'altra banda, "Escaleras de la Dependencia" va dedicar el programa del passat 15 d'abril a la importància del voluntariat, així com a la Llei de la Dependència i les retallades que està patint, amb entrevista a l'ex ministra i Diputada, Rosa Aguilar, inclosa. Aquest programa es pot veure al portal d'internet www.mundomayor.com en l'apartat CANAL TV i en l'enllaç TV a la carta, "Programa de Voluntariat" (us n'indiquem l'enllaç en aquesta pàgina).

"Escaleras de la Dependencia" s'emet a Ràdio Inter, antiga Intercontinental (amb 32 emissores de FM a nivell nacional), i té una audiència, segons l'últim Estudi General de Mitjans (EGM), de 11.000 oients.