La FEM rep el guardó Josep Trueta al mèrit sanitari

El proper 2 d’octubre el Govern lliurarà al Palau de la Generalitat les medalles i plaques Josep Trueta a catorze persones i sis entitats com la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que, pels seus mèrits, han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat. Aquestes distincions van ser creades pel Govern l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català.
Per a la FEM, entitat federada a ECOM, és un reconeixement molt important, pel prestigi que té aquesta distinció en l’àmbit sanitari. Rosamaria Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, ha destacat que en un moment com l’actual, amb una conjuntura tan complicada, aquest guardó és un estímul per a seguir treballant amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple.
A més de la FEM també rebran la placa Josep Trueta l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, el Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES), la Fundació Avedis Donabedian, l’Institut Català de la Salut i Werfen Group.