Curs per a associacions sobre el Nou Pla General Comptable

Torre Jussana-Serveis Associatius ofereix entre el 26 de gener i el 4 de febrer un curs adreçat a entitats sense ànim de lucre sobre el Nou Pla General Comptable. La recent aprovació del Pla de comptabilitat de les fundacions i associacions subjectes a la legislació de la Generalitat de Catalunya han fet que el marc legal i comptable de les organitzacions no lucratives (ONL’s) hagi variat en aspectes molt importants que els afectarà en la seva gestió. És per això que Torre-Jussana vol amb aquest curs donar a conèixer a les entitats les novetats que han generat aquests canvis legislatius amb l’objectiu de facilitar-los la gestió.

Els curs està adreçat a tresorers d’associacions, membres de juntes directives, col·laboradors, personal tècnic i altres persones vinculades a ONL’s que donen suport a la gestió comptable o tenen previst fer-ho. Per tal de poder seguir el curs adequadament, és necessari tenir coneixements bàsics de comptabilitat.

El curs és gratuït i consta de 12 hores lectives, dividides en 4 sessions (dies 26 i 28 de gener, i 2 i 4 de febrer), de 18 a 21 hores. Tindrà lloc al Centre de Serveis a les Associacions-Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, de Barcelona).

La data límit d’inscripció a aquest curs és aquest divendres, 18 de gener. Les inscripcions es poden formalitzar a través del següent enllaç: http://www.bcn.cat/tjussana/maincomptabilitat.html

Acabat el termini d’inscripció es confirmaran les inscripcions per correu electrònic.