La Fundació Anade convoca un any més el Premi Internacional de Contes per a persones amb discapacitat

La Fundació Anade, que treballa mitjançat l’art per a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat o malaltia mental, ha convocat un any més una nova edició del seu Premi Internacional de Contes per a persones amb discapacitat. Les persones interessades en participar en aquest certamen, que enguany arriba a la seva cinquena edició, han d’adreçar els seus treballs, la temàtica dels quals és lliure, a la Fundació Anade abans del 14 d’octubre.

El Premi Internacional de Contes de la Fundació Anade té l’objectiu de fomentar la creació literària entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física, sensorial, psíquica o amb malaltia mental així com donar a conèixer a la societat que aquestes persones tenen la seva particular visió de la realitat i que tenen també capacitat per expressar-la i per fer-se un lloc en el món de la cultura.

Les bases del Premi estableixen dues categories de participació: una per a persones amb discapacitat física, sensorial i orgànica, i una altra per a participants amb discapacitat intel·lectual. En ambdós casos, el primer premi serà de 600 euros més una plaça commemorativa i el segon de 400 euros i un diploma.
Posteriorment, l’editorial Fundació Anade editarà un llibre que inclourà els millors contes presentats al premi, els beneficis de la venda dels quals s’utilitzarà per sufragar projectes de l’entitat.