Chiqui Martí al ‘Barreres fora’ de Ràdio Mollet del Vallès

El programa de Ràdio Mollet del Vallès, ‘Barreres fora’, impulsat per l’Associació de Disminuïts Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO), entitat federada a ECOM, entrevistarà aquest dimecres 17 de juny a la coneguda professional catalana de la dansa eròtica i l’striptease Chiqui Martí, que després d’haver superat una tetraparesia severa, adquirida en un accident de feina, va tornar als escenaris. Podeu escoltar la seva història de superació personal entre les 17.35 a les 18 h, al 96.3 FM o a través d’internet al www.radiomollet.com.

A la larga carrera professional de Chiqui Martí destaquen les seves actuacions al Teatre El Molino del Paral·lel de Barcelona, el seu pas pels programes ‘Les 1.001 Nits’, de TV3, dirigit per Jordi González, i el de ‘Crónicas Marcianas’ de Xavier Sardà i molts altres projectes que ha impulsat i en els que ha col·laborat. Aquesta carrera carregada d’èxits es va veure interrompuda el 12 de juny de 2004, quan Chiqui Martí va patir un greu accident laboral mentre actuava a la discoteca Radical a Torrijos (Toledo). El seu cos va caure d’esquena des de 4 metres d’alçada mentre realitzava un espectacle d’Strip-art. Durant uns mesos Martí va perdre la mobilitat de les cames però sortosament després d’un any i mig de rehabilitació va poder aprendre a caminar de nou i finalment reaparèixer als escenaris. Fruit d’aquesta experiència traumàtica Martí va publicar la seva biografia ‘Pell d’Àngel’, l’abril de 2005.

Si voleu conèixer més a fons l’experiència de Chiqui Martí, no deixeu d’escoltar-la el proper dimecres al ‘Barreres fora’ de Ràdio Mollet del Vallès (96.3 FM).