ECOM signa un conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Hípica Iriscar

REPORTARÀ DESCOMPTES EN LA PRÀCTICA D’EQUINOTERÀPIA, HIPOTERÀPIA I EQUITACIÓ ADAPTADA A LES ENTITATS FEDERADES

Ahir al matí, ECOM va signar un conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Hípica Iriscar que té per objecte apropar i facilitar la pràctica d’equinoteràpia, hipoteràpia i equitació adaptada a les persones amb discapacitat de les entitats federades a ECOM.

D’acord amb aquest conveni de col·laboració, el Club Esportiu Hípica Iriscar, amb seu a Seva, a la comarca d’Osona (Barcelona), oferirà un descompte d’un 5% en les tarifes de les seves activitats als membres de les entitats federades a ECOM, així com prioritat a l’hora de participar en aquestes activitats. Així mateix, el CE Hípica Iriscar oferirà dies de portes obertes a les entitats federades per tal que aquestes puguin conèixer les seves instal·lacions i l’oferta d’activitats del club.

El Club Esportiu Hípica Iriscar treballa amb el cavall com a instrument principal de diverses tècniques i mètodes terapèutics que estan orientats al tractament de persones amb discapacitat o problemes socials. A més dels beneficis terapèutics físics i psíquics que s’aconsegueixen amb aquests mètodes, el contacte amb el cavall serveix especialment per a desenvolupar aspectes com la comunicació, l'empatia, el respecte, l'autonomia personal o la responsabilitat, entre altres competències personals.

MÉS INFORMACIÓ: Elisabet Vergés, sensibilitzacio@ecom.cat.

PEU DE FOTO: Marta Obdulia, gerent d’ECOM, i Carlos Gargallo, del CE Hípica Iriscar, en el moment de la signatura del conveni a la seu d’ECOM