1a Mostra de Capacitats de Dones amb Paràlisi Cerebral i Dones Cuidadores

La Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral (FCPC) ha organitzat la primera mostra de creacions artístiques realitzades per dones amb paràlisi cerebral i dones cuidadores, una exposició que s'exhibirà durant els propers mesos en diferents espais de la ciutat de Barcelona. Aquesta mostra, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, està instal·lada actualment al Vestíbul de l'edifici 25 del recinte de l'Escola Industrial de Barcelona (c/ Rosselló, 121), on es pot visitar fins el 6 de juny.

Aquesta exposició, que s'emmarca dins el programa Adona't de la FCPC, pretén crear un espai de sensibilització social, alhora que de reivindicació personal de les dones que hi participen. El seu objectiu és treballar pel reconeixement social, creixement personal, l'autoestima i la màxima autonomia i autosuficiència de les dones implicades al món de la paràlisi cerebral, i lluitar contra l'exclusió social a què moltes d'aquestes persones es veuen abocades.

Un cop surti de l'Escola Industrial, la mostra es traslladarà primer al Vestíbul de l'Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més baix, 7), del 1 al 15 de setembre, i després al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (c/ Comerç, 42).