ECOM assistirà a l’acte de signatura del Pla de Suport al Tercer Sector Social

Aquesta tarda, Antonio Guillén i Marta Obdulia, president i gerent d’ECOM, respectivament, assistiran a l’acte de signatura del Pla de Suport al Tercer Sector Social que tindrà lloc al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya, i que serà presidit pel president Artur Mas, acompanyat del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.
En l’acte intervindrà el director general de Coordinació Interdepartamental, Jordi Baiget, que farà la presentació del Pla. A continuació, parlaran el conseller Cleries i la presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Àngels Guiteras. Tot seguit, el conseller Cleries i Àngels Guiteras signaran el Pla. Clourà l’acte el president Mas amb el seu discurs.
També hi assistiran els presidents i presidentes de les federacions d’entitats membres de la Taula del Tercer Sector, entre les quals es compta la Confederació ECOM Catalunya. Aquesta organització va ser constituïda l’any 2003 per les entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. En formen part 31 federacions i agrupacions que representen prop de 4.000 entitats no lucratives que treballen per la inclusió i la cohesió social.
El Pla de Suport al Tercer Sector recull el compromís de col•laboració i suport mutu entre el Govern de la Generalitat i la Taula del Tercer Sector Social per tal de facilitar, potenciar i mantenir les activitats que les entitats socials duen a terme a Catalunya en l’àmbit de l’atenció a les persones.