La Fundació ECOM ofereix formació gratuïta a persones amb discapacitat en situació d'atur

La Fundació d’ECOM, a través dels seus Serveis d’Integració Laboral (SIL), ofereix els propers mesos diversos cursos gratuïts adreçats a persones amb discapacitat en situació d’atur o bé que vulguin millorar la seva ocupació. Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, a través del programa de Projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El calendari de cursos és el següent:
- Català elemental (codi CAT1). Del 5 de maig al 4 de juny. 30 h. Dimarts i dijous, de 9.00 a 12.00 h.
- Habilitats Socials (codi HAB1). Del 26 de maig a l’11 de juny. 12 h. Dimarts i dijous, de 12.00 a 14.00 h. Adreçat especialment a persones que volen millorar la seva capacitat d’entendre i de fer-se entendre.
- Anglès elemental (codi ANG1). Del 4 de maig al 12 de juny. 36 h. Dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 a 11.00 h.
- Català: preparació de proves de nivell (codi CAT3). Del 25 de maig al 19 de juny. Dilluns, dimecres i divendres, de 11.00 a 14.00 h.
- Imatge, estètica personal i auto-estima (codi IMG). Del 4 al 22 de maig. 24 h. Dilluns, dimecres i divendres, de 11.00 a 14.00 h. Aquest curs està adreçat especialment a persones que estiguin interessades en treballs de cara al públic.

Totes les sessions formatives es duran a terme al local d’ECOM, situat al carrer Casanova, 33 (cantonada amb Gran Via de les Corts Catalanes).

Tots i totes les participants d’aquests cursos que ho desitgin podran inscriure’s a la Borsa de Treball dels Serveis d’Integració Laboral de la Fundació ECOM i participar a les accions de recerca d’ocupació, ser presentats a candidatures d’ofertes de treball així com també realitzar pràctiques en empreses.

Les persones interessades en participar en algun d’aquests cursos han de contactar amb Ester Casas, trucant al 93 451 55 50 o bé per correu electrònic a ecasas@ecom.cat, indicant el Nom i cognoms, codi del curs, DNI i telèfon de contacte.