Tens discapacitat física, ets de Barcelona i busques feina? ECOM t’ajuda a trobar-ne!

ECOM, amb una experiència de més de 20 anys en l’àmbit de la integració laboral de persones amb discapacitat física en el mercat de treball, des de fa uns mesos està oferint els seus serveis a les persones de la ciutat de Barcelona que cerquen feina, gràcies a una col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

Els Serveis d’Integració Laboral d’ECOM acompanyen la persona amb discapacitat física que busca feina en tot el recorregut, des de l’orientació i l’assessorament, al suport per a la millora curricular fins a la consecució d’un lloc de treball i el seu manteniment. Per altra banda, els SILs ECOM també estableixen contacte amb el teixit empresarial per sensibilitzar-lo vers les capacitats laborals de les persones amb discapacitat física i amb l’objectiu d’afavorir la generació de llocs de treball per al col·lectiu i la seva ocupació al mercat ordinari de treball.

Actualment els SIL ECOM tenen set punts d’actuació, repartits pel territori català, entre els quals es compta el que té seu a la ciutat de Barcelona.

El 2013, els Serveis d’Integració Laboral d’ECOM van aconseguir un total de 158 contractes per a persones amb discapacitat física en el mercat ordinari de treball, van gestionar gairebé 350 ofertes de treball i van establir contacte amb 184 empreses.

Si vols contactar amb el SIL ECOM BARCELONA, pots fer-ho a:
Gran Via de les Corts Catalanes 562, pral. 2a
Tel.: 93 451 55 50
Email: suportlaboral1@ecom.cat