La Diada del Soci Solidari del F.C. Barcelona dóna la possibilitat a les nostres entitats de gaudir de manera gratuïta d'un partit a l'Estadi

La nostra entitat federada “Blaugranes en cadira de rodes i amb problemes de mobilitat”, ens ha fet arribar un comunicat on el vicepresident de l’àrea social del F.C. Barcelona, explica que s’ha endegat un nou projecte solidari “La Diada del Soci Solidari”, pel qual moltes persones, de manera gratuïta, podran gaudir d’un partit a l’Estadi.

En aquesta ocasió, la Diada del Soci Solidari se celebrarà durant el partit de la Copa del Rei davant de L’Hospitalet, que es jugarà el dia 22 de desembre a les 22 hores. Aquesta acció serà possible gràcies als socis i sòcies, que cediran els seus abonaments de manera solidària perquè en puguin gaudir col•lectius que treballen amb diferents col•lectius.

És per això que les entitats de persones amb discapacitat física es poden adherir a aquesta acció i poden fer arribar les seves peticions a la següent adreça de correu electrònic: diadadelsocisolidari@fcbarcelona.cat.

La sol•licitud, però, no implica necessàriament la concessió de les invitacions, ja que l’aforament disponible dependrà de les alliberacions solidàries dels abonament a l’Estadi.