La guia '100 alojamientos turísticos accesibles para todos', de Predif, ara en anglès i en format digital

Davant la gran demanda generada després de la seva publicació el juliol de 2007, i amb l’objectiu de continuar la difusió de la guia i garantir la seva consulta des de qualsevol lloc del món, la guía '100 alojamientos turísticos accesibles para todos', publicada per la Plataforma Representativa Estatal de Discapacitados Físicos (PREDIF) s’ha editat ara en anglès i en format CD.
La guía '100 alojamientos turísticos accesibles para todos', editada amb la col•laboració de la Fundación Vodafone i la Fundación ONCE, recull informació sobre diferents tipus d’allotjaments de totes les comunitats autònomes d’Espanya, de destins urbans, de sol i platja (hotels, apartahotels i hostals), de turisme rural i de natura (càmping i albergs). Cadascun dels establiments que apareixen a la guia tenen detallada informació sobre la seva accessibilitat física, auditiva y visual, parant atenció a tots els elements de l’allotjament: recepció, habitacions, restaurant, piscina...
Per tal de realitzar la guia, el tècnics de PREDIF van visitar més de 600 establiments de tota Espanya amb l’objectiu de dur a terme una auditoria d’accessibilitat física, auditiva i visual. La fitxa base d’aquesta auditoria és el resultat d’un treball conjunt entre el Centre Estatal d’Autonomia Personal i Ajudes Tècniques (CEAPAT), de Via Libre (empresa de la Fundació ONCE) i de la Federación de Personas Sordas de la Comunidad de Madrid (FESORCAM).