16 conductors amb discapacitat física van participar en la primera edició del ‘No Limits Motor Tour’

LA PROVA ADREÇADA A CONDUCTORS AMB DISCAPACITAT FÍSICA O DE VEHICLES ECOLÒGICS VA SER TOT UN ÈXIT

Un total de 33 equips, formats per pilot i copilot (a partir de 12 anys), van prendre la sortida el passat dissabte 31 de maig al Moll de la Marina de Barcelona, en aquesta primera edició del ‘No Limits Motor Tour’, una cita sense precedents en què es posava a prova l’orientació i l’estratègia dels participants, en un acte inclusiu i respectuós amb el medi ambient. Dels 33 equips participants, 16 estaven formats per persones amb discapacitat física, i 20 dels vehicles eren ecològics.

L’estratègia d’aquesta prova estava en l’elecció de 8 Controls de Pas dels 20 que hi havia repartits per la ciutat de Barcelona, els quals estaven controlats per voluntaris de la Fundación ECOM. A les 11 del matí es va donar la sortida al primer dels vehicles (cada minut en va anar sortint un fins arribar als 33 equips), amb un passaport que havien de segellar en els 8 Controls de Pas escollits. L’estratègia estava en escollir els Control de Pas que s’intuïa que estarien menys concorreguts, ja que aquests eren els que millor puntuaven. El temps estimat de realització de la prova era de 2 hores, objectiu que va ser aconseguit per tots els participants.

El recompte final dels passaports de tots els participants va conformar una classificació final general, amb el top ten que detallem a continuació:

CLASSIFICACIÓ GENERAL ‘NO LIMITS MOTOR TOUR 2014’

1. Dani Mesalles-Alfredo Mesalles (Mercedes Clase A 180 CDi), 670 puntos
2. Esteve Llonch-Rita Llonch (Toyota Prius), 674 puntos
3. Magda Oliver-Max Onghena (Mercedes Clase A 180 CDi), 678 puntos
4. Miguel Serral-Miguel Á. Domínguez (Seat Toledo), 693 puntos
5. Frederic Sanz-María Jesús Sainz (Mercedes Benz SL500), 694 puntos
6. Pau Bach-Martí Bach (Ford C-Max), 696 puntos
7. Jordi Renú-Marta Renú (Mercedes Clase A 180 CDi), 697 puntos
8. Laura Casino-Danae Estopiñan (Mercedes Clase A 180 CDi), 699 puntos
9. Delia Sánchez-Laura Alcayde (Tazzari Electric), 702 puntos
10. Montserrat Canals-Raül Piñera (Opel Corsa), 702 puntos
(etcétera fins a 33 classificats). Podeu consultar el llistat complet al web de Rally Classics: www.rallyclassics.es/no-limits-motor-tour

A banda d’aquesta classificació general, també hi va haver un reconeixement als primers classificats del grup de vehicles considerats ecològics (elèctrics, híbrids, alimentats per gas o amb certificació d’emissions de CO2 inferiors a 120 gr/km), que curiosament en ordre van coincidir amb els tres primers de la classificació final.

A més de la prova en sí, al Moll de la Marina es va viure una jornada festiva amb xerrades, concerts, exposició i exhibició de productes, activitats de sensibilització sobre discapacitat...

Aquest esdeveniment ha estat impulsat i organitzat per Rally Classics, amb l’estreta col·laboració d’ECOM, de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

---------------------------------------------------------------
PEU DE FOTO: Moment del lliurament del premi al desè equip classificat, format per Montse Canals (conductora amb discapacitat) i Raúl Piñera.