L’Esclerosi Múltiple ja té banda sonora

La Fundació GAEM –Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple, aquest any ha volgut commemorar el Dia Internacional de l’Esclerosi Múltiple, 28 de maig, un dia molt significatiu pels afectats, amb una iniciativa singular: crear una cançó que identifica als malalts d’esclerosi múltiple.

El grup de música Boxets, grup de pop-rock català i conscienciat de la malaltia, ha compost “A prop meu”, juntament amb la col•laboració de Lídia Pujol i el Cor Carlit de Gospel amb l’objectiu d’apropar la problemàtica a la societat i amb la que es vol transmetre un missatge de lluita i esperança que convida a treballar tots junts per superar els reptes que es plantegen, tant els qui la pateixen com els investigadors.

A més, el videoclip de la cançó compta amb la participació de diferents personalitats del món dels mitjans de comunicació i del món artístic i literari com l’actor Joan Sureda, l’escriptor Matthew Tree i Xavier Graset.

Els fons procedents d’aquesta acció es destinaran a projectes d’investigació de l’esclerosi múltiple més avançats a punt de començar la fase clínica. Tant el vídeo com la cançó estaran disponibles en la web oficial i en les xarxes socials de la Fundació, a més, es podrà descarregar des de la pàgina web de la fundació.