‘La última pirueta’, una iniciativa de teatre integrat promoguda per Diversitat Teatral

Diversitat Teatral vol posar en marxa un projecte de teatre integrat l’objectiu del qual és realitzar l’obra de teatre ‘La última pirueta’, amb protagonistes amb i sense discapacitat.

Per tal de triar els actors/rius de l’obra, els promotors del projecte organitzen un seminari de 4 sessions en què es treballarà la dansa, el joc i la cohesió, la interpretació de text i la dramatúrgia, que s’adreça a actors/ius, ballarins/ines, músics i cantants amb i sense discapacitat, professionals o amateurs. La segona etapa consistirà en la realització d’un taller de teatre orientat a muntar i estrenar l’obra ‘La última pirueta’, de J.L. Alonso de Santos (els actors/actrius protagonistes de l’obra es triaran entre els participants del seminari).

Les quatre sessions del seminari es faran a L’Estruch (c/ Sant Isidre, 140, de Sabadell) els dies 6, 7 i 10 de maig (de les 18 a les 21 hores) i el dia 8 de maig (de les 17 a les 20 hores).

Pel que fa al taller de teatre integrat, tindrà lloc a Barcelona, del dia 20 de maig al 10 de juliol, en horari de les 17.30 a les 21.30 hores. Els assajos del 20 de maig al 21 de juny no tenen encara lloc determinar, però a partir del 24 de juny fins el 10 de juliol es faran a la Nau Ivanow (c/ Hondures, 28-30) de Barcelona, en el mateix horari.

La representació de l’obra ‘La última pirueta’ es farà de l’11 al 14 de juliol a la Nau Ivanow. A partir d’aquí es farà un mínim de quatre funcions més durant el 2013, a diverses sales de Catalunya.
Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa, cal que enviïn un email abans del 20 d’abril a casting.pirueta@gmail.com, amb una breu presentació (4 línies), el curriculum vitae i una fotografia i/o vídeo. Com molt tard el 28 d’abril es donarà una resposta a tots els candidats, en funció de les places disponibles.